Γιατί εταιρική φωτογράφιση?

2021-02-05

Η εταιρική φωτογράφιση αποτελεί μία ανανεωμένη τάση στον κόσμο των επιχειρήσεων. Είτε πρόκειται για χρήση στο εταιρικό website, σε ετήσια reports ή εταιρικές εκδηλώσεις, τα οφέλη είναι πολλά και πολυσύνθετα.

Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα και οι χρήσεις της εταιρικής φωτογράφισης ;

Ενίσχυση της σχέσης με τους πελάτες

Προσθέτοντας μια πραγματική επαφή με μια πραγματική φωτογραφία κάνει τους πελάτες πιο διατεθειμένους να επικοινωνήσουν με την εταιρία σας. Ξέρουν ότι θα συνδιαλλαγούν με ένα πραγματικό πρόσωπο και όχι σε ένα email τύπου info@info.com ή μία απρόσωπη τηλεφωνική γραμμή.

Ενίσχυση της σχέσης και του «δεσίματος» μεταξύ εταιρίας και προσωπικού

Όποιο και εάν είναι το αντικείμενο ή η ιεραρχική θέση ενός υπαλλήλου, η «αξιοποίηση» του μέσω της εταιρικής φωτογράφισης δυναμώνει τους δεσμούς που έχει με την εταιρία και το αίσθημα του «ανήκειν» 

Ενίσχυση της σχέσης και του «δεσίματος» μεταξύ των ανθρώπων της εταιρίας

Είναι γνωστό ότι η αρμονική σχέση μεταξύ του ανθρώπινου δυναμικού είναι ένας βασικός παράγοντας για την σωστή λειτουργεία της επιχείρησης, της βελτίωσης της εσωτερικής τους επικοινωνίας και τελικά, της ποιότητα του προϊόντος ή της υπηρεσίας που φτάνει στον πελάτη. Φωτογραφίστε εταιρικές εκδηλώσεις, στιγμές χαλάρωσης μέσα στο γραφείο, ενέργειες team building, κλπ και κοινοποιήστε τις σε όλους. Το «δέσιμο» της ομάδας μόλις ξεκίνησε

Αξιοποίηση εμπορικά.

Χρησιμοποιήστε το προσωπικό σας ... για μοντέλα. Όχι δεν έχουμε όλοι χαρακτηριστικά μοντέλων. Είμαστε όμως όλοι μοναδικοί! Μπορείτε να ξεφύγετε από τις «κλασικές» φωτογραφίες από τα image banks, ή από τη χρήση μοντέλων που δεν «νιώθουν» τι ακριβώς κάνει η εταιρία. Πρωτοτυπήστε και δημιουργήστε φωτογραφικό υλικό μοναδικό και αποκλειστικό για την εταιρίας σας. 

Αλήθεια πόσοι υπάλληλοι μοιράζονται εταιρικό περιεχόμενο στα social media σήμερα; Τώρα αναρωτηθείτε πόσοι περισσότεροι, και πόσο συχνότερα, θα έκαναν share/like εάν σε κάποιες φωτογραφίες ήταν οι ίδιοι ή κάποιος συνάδελφός τους!  

Φωτογράφιση των ανθρώπων που κάνουν τα πράγματα να συμβαίνουν στην εταιρείας, με επαγγελματισμό, με σεβασμό στην προσωπικότητα του καθενός, και με σκοπό την ανάδειξη, του ανθρώπου, της ενέργειας και φυσικά της εταιρίας.

Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου.